sofi

Sofia Hernández

«Sóc psicòloga i psicopedagoga i la meva experiència professional es relaciona principalment amb l’educació, l’atenció, el suport i l’assessorament a infants i joves. L’esperit de superació i la constància són els valors que em defineixen»

Professora de reforç de secundària i batxillerat

Professora de proves d’accés a cicles formatius i universitat

Nikole

Nikole Pastor

«Sóc pedagoga de formació i la meva experiència al món professional es vincula directament amb l’educació i la formació, l’acompanyament i planificació d’accions educatives i l’elaboració i adaptació de materials a les necessitats dels alumnes. Em considero una persona empàtica i creativa i les meves qualitats a l’aula són el compromís i la paciència»

Professora de reforç de primària i secundària

Professora de català i castellà per adults

Carol

Carolina Martínez

«Sóc pedagoga, des de ben petita he tingut vocació, passió i il·lusió per l’àmbit educatiu. La meva experiència professional ha estat relacionada amb les escoles i les activitats extraescolars per als més petits. Crec que un bon mestre, tal com va dir Brad Henry, pot crear esperança, encendre la imaginació i inspirar amor per l’aprenentatge.»

Professora de reforç escolar de primària

Professora de català i castellà per adults

Jordina

Jordina Teixidó

«Sóc mestra d’educació primària i estic especialitzada en llengües estrangeres (anglès). Considero que l’educació als infants i als joves a través de valors és la base que sostindrà el nostre futur i que nosaltres, els educadors, som la peça clau per aconseguir-ho»

Professora d’anglès d’infantil, primària, secundària, adults i exàmens de Cambridge

Professora d’anglès d’activitats extraescolars

Professora de reforç escolar de primària

cris

Cristina Moriano

«Sóc filòloga anglesa i professora especialista en la preparació d’alumnes per a l’assoliment de nivells superiors. La meva vocació ha estat sempre l’educació.  Transmetre coneixements i ajudar als alumnes són la meva motivació diària.»

Professora d’anglès d’infantil, primària, secundària i adults

Professora d’anglès de tots els nivells dels exàmens de Cambridge English

silvia 2

Sílvia Ruiz

«Sóc graduada en història de l’art amb menció en filosofia i disposo del màster en formació del professorat. L’aprenentatge i la divulgació de la parla anglesa han sigut primordials per caracteritzar la meva trajectòria. M’identifico amb les paraules d’Hesíodo «L’educació ajuda a la persona a aprendre a ser el que és capaç de ser.»

Professora d’anglès d’infantil, primària, secundària, adults i exàmens de Cambridge

Professora de reforç escolar de primària i secundària

diana

Diana Gartu

«Sóc filòloga anglesa i la meva motivació principal és ajudar als infants, joves i adults a aprendre i entendre la cultura, literatura i llengua anglesa de manera interactiva i eficaç. Considero que la creativitat i les ganes de superar-me a cada pas són la base de la meva personalitat.»

Professora d’anglès d’activitats extraescolars

eve

Evelin Cañete

«Sóc professora d’educació primària. Em defineixo com una apassionada del món de l’educació i emprenedora per naturalesa. El que més em realitza és saber que puc ajudar als alumnes a superar totes aquelles dificultats amb les quals es troben durant tota la seva vida d’estudiant. Considero que l’educació és la base d’una societat, per això, no crec que només ha d’estar basada en resultats acadèmics, sinó també, en la formació integral de la persona.»

Directora de l’escola