INTENSIUS d’anglès, cursos de CONVERSACIÓ en anglès, cursos EXTENSIUS d’idiomes i classes INDIVIDUALS d’idiomes t’esperen aquest estiu a Capicua.

Informa’t sobre els nostres cursos INTENSIUS d’ANGLÈS per adolescents a partir de 12 anys i adults amb duració d’un mes. Les CLASSES són amenes, participatives i molt divertides per esprémer al MÀXIM el teu aprenentatge

intensiu posti

Si el que vols és MILLORAR la teva expressió i comprensió ORAL també fem CURSOS DE CONVERSA EN ANGLÈS. Dirigits a adolescents a partir de 12 anys i adults organitzats en 3 hores setmanals i duració d’un mes. Grups reduïts i prova de nivell inicial inclosa. LET’S SPEAK IN ENGLISH!

speaking_1420736251

Si encara no has trobat el que  buscaves… pots optar per les CLASSES INDIVIDUALS o els CURSOS EXTENSIUS tant d’ANGLÈS, FRANCÈS, ALEMANY, RUS, CASTELLÀ com de CATALÀ.

Posem a la teva disposició els millors professionals altament qualificats i amb vocació docent a més d’una atenció personalitzada per acompanyar-te de la millor manera possible durant tot el TEU PROCÉS d’APRENENTATGE.

aprender-idiomas-1

Per a més INFORMACIÓ, horaris i preus posa’t en contacte amb nosaltres CONTACTE